реклама Делікат

До чергової частини Чигиринського райвідділу міліції надійшло повідомлення від працівника одного із районних медичних закладів, який повідомив, що до них за допомогою звернулася 54-річна місцева жителька, яка скаржилася на те, що їй… відкусили мізинець на лівій руці.

До лікарні було направлено слідчо-оперативну групу для з'ясування отриманої інформації, яка знайшла своє підтвердження. Під час розмови із потерпілою правоохоронці встановили обставини події. Жінка розповіла, що того дня до неї прийшла 55-річна сусідка, з якою вона товаришувала. Жінки часто ходили одна до одної в гості, любили поговорити та випити спиртних напоїв. Цього разу сусідка завітала в поганому настрої. Господиня вирішила втішити її, накривши стіл, тому взялася за приготування їжі. Однак гості не сподобалося хазяйнування товаришки. Жінка почала повчати, як правильно куховарити. Між сусідками почалася сварка, а потім бійка. Гостя так захопилася «з'ясуванням стосунків», що незчулася, як відкусила нігтьову фалангу пальця сусідки. Злякавшись свого вчинку, вона втекла додому.

Після отримання інформації з медичного закладу, працівники міліції направилися до кривдниці. Жінка відразу зізналася правоохоронцям у скоєному та була доставлена до Чигиринського райвідділу міліції для дачі пояснень. Вона кається у скоєному, каже, що у всьому винна оковита.

Наразі слідчим відділом Чигиринського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк до трьох років. Слідство триває, проводяться відповідні заходи, спрямовані на встановлення всіх фактів події, після яких справа буде направлення до суду для винесення вироку по суті, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100