реклама Делікат

До чергової частини Придніпровського райвідділу міліції від жителів міста Черкаси надійшло повідомлення про крадіжку невідомою особою проводів з повітряної лінії інтернет-комунікацій.

На місце скоєння злочину відразу прибули працівники міліції і «на гарячому» затримали 44-річну місцеву жительку. В руках жінка тримала господарську сумку, яка була наповнена мотками обрізаного проводу. Оглядом місця події було встановлено, що з повітряної лінії зв’язку викрадено близько 150 метрів проводу. Підозрювану в скоєнні крадіжки жінку правоохоронці доставили до райвідділу міліції для з’ясування всіх обставин.

За фактом цієї крадіжки слідчим відділом Придніпровського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Під час розслідування з’ясувалося, що жінка причетна ще до ряду аналогічних крадіжок проводу з повітряних ліній зв’язку, які скоювала разом зі своїм 44-річним чоловіком.

На слідстві зловмисниця в скоєному зізналася та розповіла про свої незаконні дії. Для власного збагачення вона разом зі своїм чоловіком викрадала провід, зрізаючи його з повітряних ліній зв’язку. Викрадений провід вони обпалювали на вогнищі, а отриманий мідний провід здавали на приймальні пункти.

На досудовому слідстві з’ясувалося, що місцеве подружжя скоїло близько 10 крадіжок. За всіма фактами проводиться досудове слідство та встановлюється загальна сума завданих збитків. Санкція статті за скоєння такого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100