реклама

реклама

Про конкретику заходів біля головної ялинки безпосередньо на Новий рік, в ОДА повідомлять згодом

Про конкретику заходів біля головної ялинки безпосередньо на Новий рік, в ОДА повідомлять згодом

Обласна державна адміністрація запрошує черкасців та гостей міста на новорічні дитячі театралізовані дійства, що відбудуться біля «губернаторської ялинки».

25 грудня з 12.00 на Соборній площі за участю аматорського колективу Чигиринського району проходитиме театральна постановка для дітей «Зимові веселинки».

26 грудня з 12.00 відбудеться новорічне дійство під керівництвом Шполянського району «Зима іде – свята веде».

27 грудня о 14.00 всі бажаючі зможуть переглянути виставу Звенигородського району «Красуня ялинка і казкова сніжинка».

30 грудня о 12.00 презентуватиметься театральна робота «У царстві Діда Мороза».

За словами заступника начальника управління культури та туризму ОДА Надії Старченко, жителі міста зможуть у новорічних будиночках, що розташовані тут на площі, придбати сувеніри, ялинкові прикраси, поласувати солодощами, купити бутерброди, пиріжки, випити гарячого чаю чи кави. Ласощі готуватимуть представники обласної споживчої спілки.

Облдержадміністрацією також передбачено проведення колядок та щедрівок. Проте нині новорічна програма ще узгоджується. Сценарій святкових дійств на січень та результати конкурсу для представників районів читачі «Прочерку» зможуть дізнатися найближчим часом.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Андрій 23.12.2010 01:09
За цю красу завтра розплачуватися буде вся Україна підвищенням пенсійного віку, цінами на комунальні послуги, скороченням медиків та вчителів. Завтра дітям не буде чого їсти, бо батьки не принесуть. А не скажите спасибі, то прийдуть та наб'ють, як кажуть депутати, морду. В Черкасах взагалі "банкет під час чуми влаштували" - аж чотири ялинки поставили, і всі в центрі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Марина 22.12.2010 19:53
Дуже красиве оформлення ялиночки такої краси біля облдержадмініст рації Черкаси ще не бачили. Хочеться сказати велике спасибі тим, хто це все організував.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100