реклама

реклама

Минула зима дозволила "фестивалити" одразу після Різдва

Минула зима дозволила "фестивалити" одразу після Різдва

Цікавий та популярний серед черкащан фестиваль льодових скульптур «КриЖталь» вже вчетверте повинен відбутися цієї зими в Черкасах у сквері, за обласним Будинком рад. Організатори запланували його проведення на січень 2011 року, на Старий Новий рік. Про це «Прочерку» повідомила начальник відділу комунікацій та зв’язків з громадськістю виконкому Черкаської міської ради, головний розробник та ідейний натхненник фестивалю Марина Волошенко.

За її словами, відкриття фестивалю планується орієнтовно на 14-16 січня. Тематика фестивалю буде присвячена архітектурним будівлям Черкас та героям радянських мультфільмів.

– Плануємо створити відомі будівлі Черкащини: будинок «Укрсоцбанку» (колишній готель «Слов’янський»), Палацу одружень (будинок Щербини), Ільїнську церкву (що в селі Суботові), Свято-Преображенську церкву в Мошнах, черкаський Свято-Михайлівський собор, редакцію газети «Черкаський край» тощо. Також хочемо створити черкаський міст Кохання. Усе це зацікавило місцевих майстрів, тому вони охоче погодилися брати участь в цьому фестивалі. Їм ця тема цікава. А ще ми плануємо для дітей створити образи персонажів з старих радянських мультфільмів. Хочемо зробити і вертеп, і майданчик з героями українських мультфільмів, – ділиться планами Марина Волошенко.

Але нині організатори фестивалю побоюються, що він може зірватися через погоду. «Зараз розглядаємо доцільність його проведення. З’ясовуватимемо, яка буде погода на січень, тоді вже прийматимемо рішення. Адже чи варто робити льодові скульптури, якщо буде тепло і вони розтануть?..» – міркує Марина Волошенко.

реклама

Коментарі  

 
-2 #2 Лмила 23.12.2010 13:28
Цитую Юра:
какие скульптуры дороги дороги и еще раз дороги

Меркантильный Вы наш!!! А хлеба и зрелищ????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Юра 23.12.2010 09:37
какие скульптуры дороги дороги и еще раз дороги
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100