реклама

реклама

З чотирьох мешканців будинку пожежники встигли врятувати лише двох, проте один з них від отриманих опіків помер пізніше у лікарні. Фото ГУ МНС області

З чотирьох мешканців будинку пожежники встигли врятувати лише двох, проте один з них від отриманих опіків помер пізніше у лікарні. Фото ГУ МНС області

Пожежа в житловому будинку у Смілі, що сталася 21 грудня, забрала життя трьох людей. Про це повідомляє прус-служба МНС області.

О 5 годині ранку до Смілянського районного відділу Управління МНС України в Черкаській області надійшло повідомлення від сусідів про те, що з дверей і вікон житлової споруди йде дим та вириваються язики полум'я. Вони ж і повідомили рятувальникам про те, що всередині будинку знаходяться четверо людей.

Пожежникам, які намагаючись врятувати людей оперативно увійшли в задимлену та охоплену вогнем будівлю, вдалось швидко знайти усіх мешканців цього будинку. Проте двоє – 61-річна жінка та її 30-річний син на той час вже були мертвими. Інших членів цієї родини – 59-річного чоловіка та його 36-річного сина, які отримали тяжкі опіки 48% та 70% тіла відповідно вдалося винести у безпечне місце.

Усі потерпілі були терміново доставлені до Смілянської міської лікарні, а згодом перевезені до Черкаського спеціалізованого опікового центру. Нажаль, усі зусилля медиків врятувати життя 36-річному чоловікові виявилися марними і від отриманих опіків вранці 22 грудня він помер.

Як вдалось з'ясувати причиною пожежі стала неправильна експлуатація пічного опалення. Люди протопивши піч поклали сушитися поруч із нею домашні речі, які згодом загорілися. Загибелі людей сприяли швидке поширення вогню та запізніле виявлення пожежі. Збиток від пожежі склав 30 000 гривень.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Док 23.12.2010 13:43
Як завжди, "зіпсований телефон": хлопець помер на 12 годин пізніше. І хто, цікаво, підраховував збитки, а збитки для держави хтось рахував? Кореспонденти стали такі ледачі, що тупо передруковують один у одного матеріал з грубими неточностями.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100