реклама Делікат

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення, що в селі Велика Яблунівка Смілянського району невідома особа пограбувала поштове відділення.

На місці пригоди правоохоронців зустріла завідуюча поштовим відділенням. Оглядом місця події було встановлено, що зловмисник через вікно проник до будівлі, звідки викрав дві поштових посилки, адресовані місцевим жителям.

Працівники міліції розпочали пошуки крадія, опитавши сусідів та перевіривши раніше судимих осіб. Декілька годин до поля зору правоохоронців потрапив 20-річний місцевий житель.

Для перевірки інформації працівники карного розшуку вирушили до оселі підозрюваного. Побачивши на своєму подвір'ї людей у погонах, молодик розгубився. На запитання міліціонерів про крадіжку з поштового відділення надавав різні покази та всіляко намагався виправдатися. Але правоохоронці мали всі необхідні докази, які підтверджували причетність цього чоловіка до скоєння крадіжки. Залишалося лише встановити, де знаходяться викрадені речі. Розуміючи, що правоохоронцям все відомо, молодик в скоєному зізнався та вказав, що крадені речі заховав вдома. Зі слів зловмисника стало відомо, що в посилках знаходилися телевізійний тюнер та електричний блендер. Також було вилучено й інструмент, за допомогою якого молодик скоїв крадіжку. Зловмисника відразу затримали та доставили до міськвідділу міліції.

На слідстві хлопець розповів, що вирішив на пошті розжитися грошима. Крадій заздалегідь підготувався, зібрав необхідний інструмент та пішов вночі на справу. За допомогою цвяходера розбив віконне скло та демонтував металеві грати. Опинившись в приміщенні, зловмисник почав шукати гроші, але не знайшов. Щоб не повертатися додому з порожніми руками, чоловік знайшов дві посилки, адресовані місцевим жителям. Впевнившись, що в них знаходяться цінні речі, забрав їх і втік додому. Злодій заховав крадені речі в плиті і спокійно пішов спати. Молодик мав намір в подальшому продати крадене і на отримані кошти придбати мобільний телефон.

Наразі слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження по ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове слідство, інформує прес-служба МВС області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100