Територіальний центр соціальної допомоги Соснівського району в цьому році переїде в приміщення за адресою вул. 30-річчя Перемоги, 24.

Умови, в яких сьогодні працює Терцентр Соснівського району (по вул. Пушкіна, 13а), не дозволяють у повному обсязі обслуговувати людей з обмеженими фізичними можливостями.

Директор департаменту соціальної політики Валерій Вишиваний розповів, що цьогоріч у бюджеті розвитку міста закладено 2,3 млн. грн. на виготовлення проектно-кошторисної документації, реконструкцію та ремонт будівлі по вул. 30-річчя перемоги, 24. Це – колишній дитсадок, який тривалий час не використовується за призначенням. Раніше там розташовувався міський архів, останнім орендарем було обласне управління молоді та спорту. Нині ж будівля потребує суттєвого ремонту і реконструкції, аби була можливість обслуговувати людей з обмеженими фізичними можливостями, що й буде зроблено в цьому році. Після чого відбудеться переселення закладу.

За його словами, ця будівля розташовується у зручному місці Південно-західного району Черкас, куди комфортно діставатись транспортом. Тоді як місцезнаходження існуючого приміщення Терцентру Соснівського району (який зараз теж розташовується у приміщенні колишнього дитсадка по вул. Пушкіна, 13а) не зовсім зручне для людей з обмеженими фізичними можливостями. Оскільки знаходиться в глибині приватного сектора, досить віддалено від зупинки громадського транспорту.

До речі, у новій будівлі Терцентру також планується створити спеціальне відділення для реабілітації інвалідів, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100