На черкаському підприємстві «Азот» нарешті відреагували на інцидент, що трапився 4 лютого між знімальною групою телеканалу ТВі та охороною заводу.


«До ПАТ «Азот» у п’ятницю 1 лютого, о 17.45 на електронну пошту канцелярії надійшло звернення від програми «Знак оклику» телеканалу ТВІ щодо організації інтерв’ю із Почесним Президентом ПАТ Азот Валентиною Жуковською. Хочемо акцентувати увагу, що робочий день у п’ятницю завершується о 16 годині 30 хвилин. Відповідно, лист був прочитаний і переданий адресату лише у понеділок 4 лютого. Саме тому, рішення про проведення інтерв’ю станом на 4 лютого прийнято не було. У понеділок, 04.02.13 журналісти телеканалу ТВІ, без будь-якого попереднього узгодження, намагалися провести відео зйомку на території підприємства», – йдеться в повідомленні прес-центру ПАТ «Азот».

У прес-центрі наголошують, що ПАТ «Азот» є режимним об’єктом і будь–яка діяльність на його території та прилеглих до неї ділянках обмежена і суворо регламентується. Це пов’язано, насамперед, з вибухонебезпечним характером виробництва.

«Про неможливість здійснення відеозйомки на території підприємства представники журналістської групи були попереджені працівниками охоронної організації, яка здійснює охорону ПАТ «Азот» на контрактній основі. При цьому працівники охоронної організації неодноразово звертали увагу журналістів про неприпустимість подібних дій», – йдеться в повідомленні.

«ПАТ «Азот» не розуміє та відкидає необґрунтовані закиди про упередженість та навмисне перешкоджання роботі творчого колективу. Переконані, що результати прокурорської перевірки підтвердять очевидну абсурдність подібних тверджень», – зазначають в прес-центрі підприємства, наголошуючи, що ПАТ «Азот» відкрите до співпраці із представниками ЗМІ, але за умови виконання всіх необхідних комунікаційних процедур.

Нагадаємо, що спроба знімальної групи телеканалу ТВі зняти загальний план черкаського хімічного гіганта наштовхнулася на злісний опір охорони підприємства.

«Невідомі чоловіки погрожували журналістам силою, вимагаючи стерти вже здійснений відеозапис. Про це телефоном із Черкас повідомив кореспондент програми «Знак оклику» Максим Савчук», – йдеться на сайті ТВі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100