реклама Делікат

Співробітники податкової міліції ДПС у Черкаській області встановили факт кримінального правопорушення щодо ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах посадовими особами одного із товариств з обмеженою відповідальністю регіону, яке спеціалізується на виробництві комбікормів.

Як виявилося, керівництво товариства у 2010-2012 рр. умисно відображало в бухгалтерському та податковому обліках товариства операції з придбання зернових культур від суб’єктів господарювання, що мають ознаки фіктивності.

Використовуючи злочинну схему і штучно завищивши витрати підприємства і податковий кредит з податку на додану вартість, бізнесмени ухилися від сплати податків на загальну суму понад 6 млн. 700 тис. грн.

Відповідно до Кримінального процесуального кодексу України матеріали перевірки слідчими податкової міліції Черкаської області внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах).

Наразі  проводиться досудове розслідування, інформує прес-служба ДПС у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100