реклама Делікат

На 34-ї сесії депутатів Уманської міської ради відкрито пролунало невдоволення роботою Юрія Бодрова. Автором виступу став депутат Уманської міської ради  Максим Поляков. Він висунув очільнику міста ряд звинувачень щодо утиску свободи слова та боротьби з діяльністю Об’єднаною опозицією в Умані, інформує прес-служба Об`єднаної опозиції в місті Умань.

Прозвучали питання стосовно халатного відношення до комунального майна та землі міста Умань, особливо гостро депутата міськради цікавило питання законності проведення тендерів на закупівлю вугілля для міських закладів освіти. Максим Поляков зазначив, що за наявною в нього інформацією зі ЗМІ минулого року переможцем тендеру стала фірма донецька фірма, яка запропонувала 361 460 гривень замість черкаської фірми, яка запропонувала нижчу ціну – близько 232 776 гривень. Таким чином міський бюджет втратив 128 684 гривень.

У відповідь очільник міста Умань Юрій Бодров заявив, що Максим Поляков ще зовсім юний і натякнув, що підтримка опозиціонера народними депутатами нічого не варта. Юрій Бодров стверджував, що «завтра буде тут 35 депутатів, якщо я захочу. І вони будуть розповідати хто такий є Поляков».

– Я переконаний, що корупцію та зубожіння в місті Умань не підтримає жодна розсудлива людина. Тому відкрито звертаюсь до Вас, як до голови міста Умань із закликом показати своїм прикладом, як має поводитись «справжній дорослий чоловік» та підтвердити свої слова діями – на наступну сесію міської ради привезти на свою підтримку бодай одного діючого народного депутата України, – зазначив Максим Поляков.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100