реклама

реклама

Пожежа на черкаському "Темпі" - одна з наймасштабніших в області за останні роки

Пожежа на черкаському "Темпі" - одна з наймасштабніших в області за останні роки

Страхова компанія «АХА Страхування» виплатила двом підприємствам Черкас 8 млн. 813 тис. гривень страхового відшкодування за майно, що постраждало від пожежі, повідомляє спеціалізований Інтернет-журнал для страховиків «Форіншурер». Нагадаємо, що пожежа виникла в серпні цього року на території підприємства ВАТ «Темп» у цеху, де компанія «Темп-Маш» монтувала нову виробничу лінію з виробництва повсті. Тоді пожежа знищила цю лінію разом із понад 600 квадратними метрами приміщення. Під час гасіння пожежі обвалився дах на площі 480 квадратних метрів, а також були частково зруйновані стіни.

Як розповіла «Прочерку» голова наглядової ради ВАТ «Темп» Ніна Набокіна, кошти від страхової компанії надійшли банку, у якому підприємством був взятий кредит.

– Кошти одразу перейшли банку, бо він набувач цих коштів. А ми після дозволу страхової компанії почали приводити територію в належний стан. Лінія з виготовлення повсті повністю згоріла, тож поки що не можу говорити про те, коли вона діятиме. Від цієї пожежі наше підприємство нічого крім збитків не отримало, - повідомила Ніна Набокіна. – Щодо причини підпалу, то тут теж поки що нічого не можу сказати, бо справа відкрита і триває слід

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100