реклама Делікат

Керівник комплексу "Авторіка" у місті Каневі звернувся до опозиціонера та неформального переможця парламентських виборів у 197-му Канівському окрузі Леоніда Даценка з проханням відшкодувати кошти за зламаний ліфт. Під час виборчої кампанії у комплексі перебувала окружна виборча комісія. Ремонт ліфту директор закладу оцінив у 800 тисяч гривень, пише "Газета по-українськи".

"Насправді ліфт було зламано під час штурму загоном "Беркута" приміщення канівської ОВК, – каже Леонід Даценко. – Це зафіксовано на відеокамеру. Оскільки влада й особисто президент Віктор Янукович зробили все, аби не визнати мене переможцем, то я порадив директору комплексу звернутися за відшкодуванням до трьох осіб: міністра внутрішніх справ Захарченка, чиї підлеглі ламали двері і трощили все підряд на своєму шляху, голови Канівської ОВК Онищенка, який викликав загін "Беркуту", та мого суперника Богдана Губського, з ініціативи якого відбувалися всі ці протиправні дії".

За словами опозиціонера, керівник закладу звернувся зі скаргою про зламаний ліфт не тільки до нього.

"Наскільки я знаю, директор вокзалу вже телефонував до народного депутата Андрія Шевченка і теж просив допомоги у відшкодуванні збитків. Гадаю, що чоловікові треба перестати соромитися і вимагати відшкодування збитків у прямих винуватців – представників влади", - наголосив Даценко.

Нагадаємо, за підсумками парламентських виборів Леонід Даценко обігнав Богдана Губського майже на 5 тисяч голосів. Однак, за словами опозиціонерів, представники ОВК сфальшували 18 дільничних протоколів і визнали переможцем саме Губського. Щоб вивезти сфальшовані протоколи до Києва, голова Канівської ОВК Максим Онищенко викликав загін "Беркута", який виламав двері і силою вдерся до приміщення.
Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/politics/_iz-cherkaskogo-opozicionera-vimagayut-800-tis-za-zlamanij-na-viborah-lift/481401">Gazeta.ua</a>

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100