реклама

реклама

Відповідь зі Шполи від районної організації «ВО «Батьківщина» отримала редакція сайту «Прочерк» на публікацію «У міській раді «Батьківщина» та «Фронт Змін» повністю підтримали регіоналів».

Нагадаємо, що у публікації з посиланням на прес-служба організації ВО «Свобода» ми подавали коментар голови Шполянської міської організації ВО «Свобода» В'ячеслава Кішинько. Він, зокрема, коментуючи сесію Шполянської міської ради, що відбувалася 16 грудня, зазначав, що «не включившись в опозиційну боротьбу, тимошенківці та яценюківці вже від неї відмовилися, бо стали союзниками Партії регіонів». Такі слова обурили голову Шполянської районної організації ВО « Батьківщина» Володимира Горбача.

Подаємо дослівно відповідь пана Горбача:

«Відповідно до рекомендацій Виконавчого Секретаріату Президії Політичної Ради партії ВО «Батьківщина» та регламенту Шполянської міської ради депутати, що обрані за партійними списками ВО «Батьківщина» та депутати, що обрані по мажоритарним округам від нашої політичної сили утворили фракцію «Батьківщина» у Шполянській міській раді та оголосили про перехід в опозицію до діючої влади. Троє із діючих депутатів обираються не перший раз і своєю депутатською діяльністю вже довели, що депутати від «Батьківщини» діють виключно в інтересах громади та виконують лише накази виборців.

Спеціально для очільника місцевої «Свободи», який чомусь пропустив два засідання першої сесії та їх прес-служби повідомляємо, що секретаря ради обрали 17 листопада 2010 року таємним голосуванням. Саме завдяки позиції «Батьківщини» на двох перших засіданнях жоден місцевий «олігарх» не потрапив до виконавчого комітету ради, а проголосовані 16 грудня 2010 року кандидатури заступника та керуючого справами були висунуті, в тому числі і « Батьківщиною», підтримані одноголосно в сесійній залі, зокрема представником «Свободи» І. Олійником. До кого тоді в опозиції пан Кишінько і яка партійна дисципліна у трьох депутатів від «Свободи» залишається відкритим питанням. Вітаючи бажання керівника місцевого осередку «Свободи» та їх прес-служби хоч якось про себе нагадати, вважаємо, що робити це треба своїми справами, а не поширенням неправдивої інформації про своїх колег-депутатів. Першим кроком на даному етапі їх депутатської діяльності повинно стати вміння говорити правду і робити те, про що говориш».

За доручення депутатів фракції «Батьківщина» Шполянської міської ради голова Шполянської районної організації ВО « Батьківщина» Володимир Горбач.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 читач 11.01.2011 23:14
Дозвольте запитати, а чому ваша фракція перейшла в опозицію. Це вимога вашої політичної партії чи воля народу, який вас обирав? Якими будуть дії опозиції в міській раді? В чому ваша заслуга, що місцеві "олігархи" не потрапили до виконавчого комітету, якщо слово олігархи ви взяли в лапки , то це олігархи, чи "олігархи"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 NazarStodola 26.12.2010 19:26
Я й не заперечую, що ВО "Свобода" бореться за Україну. А з причини того, що звітуватись немає перед ким, завдань когось мочити не отримую. А Черкаська "Свобода" сама себе ще проявить. Хто її не зрозумів досі, зрозуміє пізніш...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 скальпПР 24.12.2010 22:09
NazarStodola,зв ідки така"глибока" поінформованіст ь про обласну організацію"Свобода"?Де черпаєте таку інформацію? Ви в летаргічному сні і не бачите що "Свобода" разом з українцями бореться за Україну,але Вам цього не збагнути.У Вас завдання "мочити" обласну"Свободу".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 NazarStodola 24.12.2010 13:18
Черкаська обласна організація ВО "Свобода" взагалі відрізняється від решти регіональних організацій цієї партії. І своєю діяльністю, і позицією в вирішенні гострих питань, і своїми кадрами. А жаль.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100