реклама Делікат

Об’єднана опозиція Черкащини спеціально до другої річниці створення своєї організації ухвалила рішення щотижня нагороджувати журналістів за кращі публікації щодо висвітлення діяльності опозиційних сил. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

Першим грошову премію отримав журналіст газети «Молодь Черкащини» Леонід Туменко за публікацію «На Черкащині завівся свій Кабінет міністрів».

Леонід Даценко вручив Леоніду Туменку премію

Леонід Даценко вручив Леоніду Туменку премію


– Щоб ви не подумали, що це як у мультфільмі: хто похвалить мене краще всіх, той отримає велику і смачну цукерку. Ми, навпаки, закликаємо журналістів висвітлювати свою позицію і з критичного боку, вказуючи нам на нашу діяльність. Тим паче, що критика більше робить піару, ніж похвала, – сказав Леонід Даценко.

Кращу публікацію в засобах масової інформації обирають шестеро осіб: представники партій «Батьківщина», «Фронт змін», «Свобода» та «Удар», координатор Об’єднаної опозиції Черкащини Леонід Даценко, а також керівник Народного руху України Ігор Волошин. 

Нагадаємо, що газету «Молодь Черкащини» пов’язують з владою

Нагадаємо, що газету «Молодь Черкащини» пов’язують з владою


На запитання «Прочерку», скільки грошей опозиціонери кладуть в конверти для журналістів, Леонід Даценко, посміхнувшись, порадив запитати про це в першого володаря премії. Однак Леонід Туменко зазначив, що премії не рахує.

«Зазначу, що я саме заробляю на нову премію. Пишу гостру їдучу правду про нашу черкаську опозицію», – напівжартома сказав Леонід Туменко.

Як запевняють ініціатори щотижневого заохочення журналістів, акція триматиме постійно.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100