реклама

реклама

Володимир Поліщук про те, що усім охочим побувати на вечорі пам’яті Поета доведеться тіснитися в Будинку вчителя: «Маємо те, що маємо»

Володимир Поліщук про те, що усім охочим побувати на вечорі пам’яті Поета доведеться тіснитися в Будинку вчителя: «Маємо те, що маємо»

Організатори мистецького вечора пам’яті поета Василя Симоненка бідкаються: у Черкаському драмтеатрі їх не приймають, у філармонії також. Доведеться, мовляв, тіснитися в Будинку вчителя.

– Я була в заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань Юрія Тимошенка і ми погодили дату проведення вечора пам’яті Симоненка – це буде 12 січня о 15 годині. Захід відбуватиметься в Будинку вчителя, – повідомила очільниця обласної організації Національної Спілки письменників України Валентина Коваленко. – Зазначу, що кожного року традиційно вечір Симоненка відбувався в Черкасах у драмтеатрі або філармонії. Цього ж року, мовляв, драмтеатр зайнятий новорічними заходами. А у філармонії мені так чітко і не дали відповіді, чого вони не хочуть нас приймати, але вони готові надати і хор, і культурну програму… Та чогось – не приміщення. Я про це сказала Юрію Тимошенку, щоб потім не було риторичних запитань до влади…

За словами пані Валентини, організатори вечора пам’яті не мають нічого проти Будинку вчителя, проте зазначають, що там всього 220 місць. «А ми бачимо, що останні роки на вечір Симоненка без примусу збирається достойна аудиторія. Проте нам говорять, що від пам’ятника Симоненку, що встановлений у сквері біля Палацу одружень, ближче буде пройти до Будинку вчителя. Але так само близько до драмтеатру, а тим паче, до філармонії», – зазначила Валентина Коваленко.

На думку професора Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького Володимира Поліщука, у громадськості однозначно виникнуть «певні думки» після того, як вечір Симоненка буде проведений в Будинку вчителя. «Тим паче, пішла інформація, що в драмтеатрі того дня, коли відбуватиметься вечір пам’яті, в 15 годин новорічні ранки вже закінчаться. Але маємо те що маємо», - зазначив Володимир Поліщук.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Арсен 27.12.2010 05:57
А чого ж ви інтелегенти українські чекали від цієї влади? Ви думаєте їм потрібна український Симоненко, або українська культура? Після призначення Табачника міністром, Ви повинні були кричати, страйкувати, битись, одним словом вести себе "неінтелегенські ". У Вас ще й сьогодні є такий шанс, але ж відчуваю що так і просидите по кухнях зберігаючи свій статус-кво.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Вася 26.12.2010 17:13
звичайно якби ***Янукович приїхав то місце швидко дали б.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100