реклама Делікат

До чергової частини міліції за спецлінією «102» зателефонувала жінка, повідомивши, що її щойно намагалися пограбувати.

Оперативний черговий направив на місце скоєння злочину наряд патрульно-постової служби та слідчо-оперативну групу.

Прибувши за вказаною адресою, працівники міліції помітили біля житлового будинку налякану жінку, яка і повідомила правоохоронцям, що, коли вона йшла додому, на неї напав грабіжник і намагався вирвати сумочку. Випадкові свідки допомогли їй відбитися від грабіжника і він зараз переховується десь у під’їзді. Співробітники батальйону патрульної служби швидко побігли до будинку. А в цей час з потерпілою почали спілкуватися оперативники.

Як з’ясувалось, близько восьмої години вечора 39-річна жінка поверталася додому з роботи, коли відчула різкий поштовх і побачила молодика, який намагався вирвати в неї сумочку. Жінка почала чинити опір і кликати на допомогу. В цей час на спортивному майданчику стояли молоді хлопці. Почувши крики, вони зразу ж кинулися на допомогу. Зловмисник спробував тікати, але двоє юнаків наздогнали його в дворі будинку. Нападник пручався та кричав, що на нього напали бандити, а коли відчинилися двері під’їзду, вирвався і забіг до будинку. Хлопці побігли за ним слідом. Зловмисник біг поверхами і намагався відчинити якусь із дверей квартир, одна з них виявилась відчиненою і він забіг до помешкання. Приголомшена господиня, побачивши непроханого гостя, дуже злякалась, але не розгубилась і поки зловмисник ховався на кухні, встигла зателефонувати чоловікові, який в цей час вигулював на вулиці пса.

Швидко піднімаючись сходами, на одному з поверхів співробітники батальйону патрульної служби побачили двох молодих людей, які і вказали, в якій квартирі знаходиться зловмисник.

Працівники міліції почали дзвонити в двері квартири, з якої лунав шум та голоси, проте їм ніхто не відчиняв. У цей час до дверей квартири прибіг і сам господар помешкання. Чоловік швидко відчинив двері та впустив до приміщення правоохоронців. Співробітники батальйону патрульної служби знайшли молодика та затримали його. Згодом потерпіла впізнала в ньому свого кривдника.

Затриманого було доставлено до Придніпровського райвідділу міліції. Ним виявився 26-річний раніше судимий житель міста Черкаси. Розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу Україну (Грабіж), яка передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк до чотирьох років. інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100