реклама Делікат

У Черкаській області співробітники СБУ викрили факт передачі у власність приватній структурі майнового комплексу одного із державних підприємств м. Сміли.

Встановлено, що у 2004 році між регіональним відділенням Фонду державного майна України та комерційною структурою було укладено договір оренди цього комплексу. У лютому 2012 року Смілянською міськрадою було прийняте рішення про його передачу у власність тій же приватній структурі. Службові особи Смілянського міськвиконкому, порушивши встановлений законодавством порядок, без погодження з регіональним відділенням Фонду державного майна України, оформили документи, на підставі яких державне майно було незаконно передане орендареві в приватну власність. У результаті цих дій державі завдано збитків на суму майже 2 млн. гривень.

За матеріалами СБУ слідчим управлінням УМВС в Черкаської області розпочато кримінальне провадження за ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Слідство триває, інформує прес-служба СБУ в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100