реклама Делікат

 Нардеп від Партії регіонів, екс-мер Черкас Володимир Олійник не планував заздалегідь, чи вигідно буде йому йти по мажоритарці у разі перевиборів. Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».


– Так, в ефірі телеканалу ICTV я говорив, що Партія регіонів готова до проведення перевиборів до Верховної Ради за мажоритарною складовою, у разі продовження блокування роботи парламенту. Це насамперед можливість якось вийти з глухого кута. При цьому, я не думав, а чи буде це мені вигідно, – зазначив Володимир Олійник.

Він уточнив, що сам сім разів подумає, перш ніж іти на перевибори за мажоритарною складовою. Допустив навіть зміну роботи…

– Я фаховий юрист і маю чим зайнятися. Знаєте, як кажуть: лікар і юрист завжди знайде роботу, – зазначив нардеп. – Що ж до мажоритарки, то я висловився на її користь через те, що нині вибори ставлять кандидатів у нерівні умови. Один іде за списком, інший – по мажоритарці. Зрозуміло, кому легше. Крім того, списки – це можливість сховатися за бренд. А на мажоритарці треба йти до людей.

Володимир Олійник також висловив сподівання, що провладна більшість таки зможе розблокувати парламент пасивними діями. Він так і не відповів на пряме запитання, чи готовий сам піти по мажоритарці в Черкасах…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100