frot «Депутати від політичної сили «Фронт Змін» в Шполянській міській раді не голосували і ніколи не голосуватимуть за жодне з питань, яке б суперечило позиції центральної лінії Партії, нашого лідера Арсенія Яценюка та інтересам шполян», – йдеться у депутатському зверненні голови фракції «Фронт Змін» в Шполянській міськраді Сергія Кисленка.

Так прореагували представники «Фронту Змін» на заяву голови Шполянської міської організації ВО «Свобода» В'ячеслава Кішинько (стосовно голосування на сесії міськради) про те, що сила Яценюка в Шполянській міськраді «не включилася в опозиційну боротьбу», а підтримує представників антинародного режиму.

«Ми розуміємо, що ВО «Свободі», зокрема, В. Кішиньку, дуже хочеться приватизувати імідж лідера опозиції, бездумно навішуючи на всіх ярлики «зрадників» та на цьому зайвий раз попіаритись. Адже робити конкретну справу набагато складніше, ніж гучно звинувачувати та перекладати вину на інших, – йдеться у депутатському зверненні Сергія Кисленка. – Тому ми звертаємося до Вас, шановні колеги, – давайте краще результативно діяти, а не вдаватися до дешевих піарів. Виборці від цього вже стомилися… Звітуватися ж перед ВО «Свобода» щодо своїх дій та питати дозволу про те, як нам голосувати, у В. Кішинька ми не будемо».

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 читач 11.01.2011 22:58
шановні депутати, вас обрали для того ,щоб ви служили народу, а не партіям.Прийдітьдо тями. Яка може бути опозиція в Раді міста? Це опозиція проти міста і шполян! Цікаво хто візьме на себе роль лідера опозиціонерів у міській раді. Заклик результативно діяти дуже правильний,але чи зможете?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Володимир 29.12.2010 00:16
комедія.
В Умані Фронт Змін став частиною промерської регіональної "коаліції". І залюбки голосує за потрібні рішення. Мало того, офіційно підтримував мера-регіонала через власну газету.
В принципі як і Свобода.

Складається враження, що це один великий театр :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Андрій 28.12.2010 01:04
Нехай питає у своєї совісті, якщо її має
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 спостерігач 28.12.2010 00:12
Кишінько прогульщик.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100