реклама

реклама

У керівництві "будівничих" - зміни

У керівництві "будівничих" - зміни

Тулуб повернувся з відпустки. Євген Влізло, Юрій Тимошенко та Михайло Пузяк – нові заступники голови Черкаської облдержадміністрації .

Сьогодні , у понеділок, 27 грудня, губернатор Сергій Тулуб вийшов з тритижневої відпустки та представив апарату ОДА своїх нових заступників.

Євгена Влізла призначено заступником голови ОДА з економіки і фінансів. Юрія Тимошенка – заступником з гуманітарних питань. Михайла Пузяка – заступником голови ОДА-керівником апарату ОДА.

Є.Влізло до призначення працював головою Черкаської райдержадміністрації. Є довіреною особою Сергія Тулуба ще з часів його роботи у Міністерстві вугільної промисловості та НАЕК «Енергоатом». На місцевих виборах змагався за посаду мера Черкас від Партії регіонів та отримав третій показник.

Ю.Тимошенко очолював обласне управління у справах сім’ї ,молоді і спорту. Перед цим працював у Черкаському національному університеті. Він є довіреною особою ректора ЧНУ Анатолія Кузьмінського, який у обласній раді очолює фракцію Партії регіонів.

Михайло Пузяк працював заступником губернатора з фінансових питань. Має спільний досвід роботи із Сергієм Тулубом у компанії «Енергоатом». Нині М. Пузяка переведено на посаду керівника апарату ОДА, з якої через конфлікт з губернатором було звільнено Вадима Льошенка.

реклама

Коментарі  

 
+10 #4 лобода 27.12.2010 18:18
що ж! нехай ще ці тут покерують! Бо там, де дехто з них раніше керував, як у тій рекламі, уже святкують! узяти хоча б управління сім*ї, молоді й спорту...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #3 NazarStodola 27.12.2010 17:07
Мабуть, не дарма чутки ходять: Чигиринській АЕС бути...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Редактор 27.12.2010 13:48
Все очень прогнозируемо. Об этом, кстати, писала или "ЧК", или Ведомости.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 гонта 27.12.2010 13:46
А деж так розрекламоване скорочення апарату? Тай Тулуб щось у відпустках засидівся. Цілий місяць займався виборами ще й три тижні догулював.А куди дивиться славна гвардія правоохоронців що гроші державні розграбовують?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100