реклама

реклама

Про сімейні традиції святкування Нового року розповів сьогодні журналістам голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб у рамках масштабної прес-конференції з підбиття  підсумків року. Урочистий захід (який зробили з прес-конференції) відбувався в черкаському Будинку учителя.

– У мене така традиція: я Новий рік завжди зустрічаю у колі родини, вдома. Я намагався декілька разів виїжджати кудись на Новий рік. Але ніколи з цього нічого гарного не виходило. Або захворієш ОРЗ, або ще щось. Та нащо воно мені потрібно: ця зміна клімату тощо. Краще усього дома: дружина, ялинка, собака і я… – відверто розповів присутнім Сергій Тулуб. – І діти, і онуки, – всі зустрічають також удома. Така у нас традиція. І ми - одні, а потім підійдуть друзі, а тоді, – як вдасться…

На уточнююче запитання журналістів «Де це – вдома?», Сергій Тулуб роз’яснив:

– 31 грудня я ще буду в Черкасах, а потім, о 24-й годині буду в Києві, там, де я живу. Знаєте, де я живу? – запитав він журналістів і сам відповів: Хатинка під соломою. До речі, солома з Черкащини, куплена ще три роки тому.

По закінченню цих слів у залі хтось з присутніх гучно чхнув.

– От бачте, правда! – підсумував Сергій Борисович.

Детальніше інформацію про підсумки року, які окреслив губернатор, читайте найближчим часом на «Прочерку» у стрічці новин.

реклама

Коментарі  

 
+14 #1 йолка 27.12.2010 18:10
"дружина, ялинка, собака і я"...
Да-а-а!!! Як сказали б філологи, - втрачено логіку викладу. Як сказали б психологи, - низька самооцінка (бо "я" - аж після ялинки й собаки). Як кажуть молоді й прогресивні українці, - у цієї влади не склалося з українською! Як не "йолка", так "дружина, ялинка, собака і я"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100