реклама

реклама

У перший же робочий день після відпустки губернатор вирішив відправити туди ж і Рябцева

У перший же робочий день після відпустки губернатор вирішив відправити туди ж і Рябцева

Перший заступник голови Черкаської облдержадміністрації Сергій Рябцев йтиме у відпустку. Про це 27 грудня на прес-конференції повідомив губернатор Сергій Тулуб, який саме вийшов зі своєї тритижневої відпустки. Весь цей час Черкащиною керував Рябцев.

– Думаю, нехай Сергій Рябцев сходить у відпустку, хай набереться сил. Він їх багато втратив. А тоді покаже себе на посаді першого заступника ще яскравіше, – зазначив губернатор, відповідаючи на запитання про нові кадрові призначення в ОДА.

Зауважимо, що у деяких ЗМІ лунала думка стосовно того, що найближчим часом Черкащину замість Тулуба може очолити саме Рябцев. Це пов’язують з бажанням влади відновити Чигиринську АЕС. Зокрема, як днями повідомляв сайт RUpor.info «Сергій Тулуб збирається переміститися в крісло глави «Енергоатом», що дозволить йому ефективніше проводити переговори з російським атомним лобі відносно фінансування і будівництва в Чигирині АЕС. На його місці, на посаді голови Черкаської ОДА, Тулубом буде залишена своя людина, його перший заступник Сергій Рябцев, який забезпечить максимальну лояльність регіональної влади до цього інвестиційного проекту».

Однак на згаданій прес-конференції, відповідаючи на уточнююче питання журналістів щодо можливого підвищення Сергія Тулуба, він зазначив, що нікуди не збирається, і не чув, щоб його кудись призначали.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Редактор 27.12.2010 20:02
І це - "нікуди не збирається, і не чув, щоб його кудись призначали" - таки, схоже, правда.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100