реклама

реклама

Тулуб впевнений, що забезпечив контроль над діями мера Черкас

Тулуб впевнений, що забезпечив контроль над діями мера Черкас

Губернатор Черкащини Сергій Тулуб висловив перший публічний післявиборчий комплімент меру обласного центру Сергію Одаричу. Але чи варто меру розслаблятися?...

Нагадаємо, що до виборів між ними тривала справжня політична «війна». Тулуб навіть дозволяв собі висловлювання типу: «все, що добре, – це я, а все, що погане – мер». Однак 27 грудня на прес-конференції, де Сергій Тулуб підбивав підсумки року, він назвав Сергія Одарича «розумною людиною». Такий комплімент меру прозвучав з уст губернатора в рамках відповіді на запитання про прогнозоване зростання у місті вартості компослуг.

– Хоче Одарич чи не хоче, але є об’єктивні умови, і є суб’єктивні бажання. Я не думаю, що його тільки обрали, а він хоче напакостити черкащанам і збільшити ці тарифи. Не думаю, що він такий. Він же розумна людина. Але є об’єктивна ситуація. Треба подивитися, які є фактори цього зростання, і чому це треба робити, – зазначив Сергій Тулуб.

Але, відповідаючи далі, Сергій Борисович дав зрозуміти і меру, і всім присутнім, хто у Черкасах контролює владу: губернатор просто назвав заступників Одарича.

– Я хочу сказати, що обласна влада в моїй особі і в особі Валерія Петровича (Валерій Черняк є головою обласної ради від Партії регіонів – ред.) цього мимо не пропустить (очевидно, змін у місті – ред.). Я з самого початку казав, що головне для мене – це життя місцевих мешканців. І я буду все робити… Тим більше, що в нас є для цього і важелі. Адже секретарем Черкаської міськради є Віктор Іванович Горкун (від ПР), першим заступником мера є Віктор Анатолійович Беззубенко (від ПР). Ми будемо «партійно» впливати на цих керівників. Ми будемо захищати мешканців міста… – якось дивно підсумував Сергій Тулуб.

Залишається тільки здогадуватися від кого він разом з Горкуном і Беззубенком захищатиме черкасців: чи то від зростання тарифів на компослуги, чи то від Одарича…

реклама

Коментарі  

 
+6 #4 Предприниматель 28.12.2010 22:45
Если говорить о власти в персоналиях, то кадры в ОГА (т.е. у Тулуба) - колхоз "Красный чайник" по сравнению с МВК ( у Одарича). Согласен, не Одарич большинство из них " растил", но тем не менее. Общаюсь и с теми и сдругими - могу сравнивать. недавно общался с начальником ***. Осадок на всю неделю, от общения с кидалами на рынке не так мерзопаскосно себя чувствуешь. К такой власти возникает только отвращение и полное неприятие ее ограниченности и хамства. А вы тут про контроль. Ну-ну!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 жОкей 28.12.2010 19:36
Цитую sladmaks:
Никогда не был приверженцем регионалов. Но приходится признать, что только губернатор может накинуть узду на не в меру распоясавшегося мэра. :cry:

А в каком месте Вы, пардон, узду увидели?! :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 sladmaks 28.12.2010 14:42
Никогда не был приверженцем регионалов. Но приходится признать, что только губернатор может накинуть узду на не в меру распоясавшегося мэра. :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 криминалистка 28.12.2010 13:04
аха...Тулуб напряжет Одарыча, чтобы тот поднял тарифы необоснованно. А потом его за это же и отругает. Смотрите мол какой я четкий губернатор, построил Одарыча и помог черкащанам таки меньше платить...все это лишь политический фарс...а страдаем мы. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100