реклама

реклама

На підсумковій обласній колегій, що відбулася 27 грудня, губернатор провів своєрідний «урок виховання», а також закликав районних представників побудувати у кожному селі багатофункціональний спортивний майданчик.

Губернатор: "Люди зачекалися конкретних дій влади"

Губернатор: "Люди зачекалися конкретних дій влади"

–  Люди просто зачекалися, що від нас, від чиновників, нема якогось поштовху. Вони зачекалися конкретних дій влади. Їм треба допомогти. Ми повинні завжди йти до людей. Всі чиновники, які сидять тут і за межами цих стін, мають підхопити роботу і працювати. У нас є завдання з вами: у кожному селі біля школи, де немає спортивного залу, треба створити багатофункціональний спортивний майданчик у цьому 2011 році. Ось вам можливість використати досвід міжнародного проекту ЄС/ ПРООН («Розвиток, орієнтований на громаду») для того, щоб зробити гарну справу для дітей у селі, – сказав Тулуб.

Губернатор нагадав чиновникам, що з 1 січня почнеться активна робота. Тому вже у перший день 2011 року політики мають прокинулися і зразу думати: «А що я ще не зробив у цьому році, щоб покращити ситуацію в районі, місті?». «Давайте зробимо так, щоб у майбутньому році, коли ми з вами добіжимо до грудня 2011 і будемо зустрічатися напередодні вже Нового року, нам було про що говорити. Тоді ми будемо дякувати одне одному, а головне люди будуть дякувати нам», – додав він.

реклама

Коментарі  

 
+12 #2 Арсен 28.12.2010 17:42
За більше чим пів року свого правління нинішня влада "подолала" корупцію, "виграла" вибори, "задушила" опозицію. А покращення життя все одно для народу не наступає. Навпаки люди відчувають себе біднішими і незахищеними. Кожного дня пересічний громадянин просинається, а на нього чекає якась нова біда - збільшення податків, тарифів, пенсійного віку. Відновились політичні репресії. - "А що я ще не зробив у цьому році, щоб покращити ситуацію в районі, місті?" - думає просинаючись діючий чиновник. Нам здається з таким набором процедур (вищеперерахова них) владі залишається тільки відновити розстріли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 pilgrim 28.12.2010 15:27
ага, а где слова про "спасение утопающих - дело рук самих утопающих", или хотите выше зарплаты педагогам - заработайте в бюджет района, и нечего к губернатору приставать? Недослышали?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100