реклама

реклама

Отрешко: "На думку Партії регіонів, сила, яка дійсно декларувала наміри співпрацювати в інтересах громади, це Партія Вільних Демократів"

Отрешко: "На думку Партії регіонів, сила, яка дійсно декларувала наміри співпрацювати в інтересах громади, це Партія Вільних Демократів"

Перші дві сесії Черкаської міськради у новообраному складі показали, що більшість у міськраді (а це Партія Вільних Демократів і Партія регіонів) діє спільно і ефективно. Таку думку у коментарі «Прочерку» висловив депутат міськради, голова міського осередку ПР Сергій Отрешко.

Нагадаємо, що під час виборчих баталій особливого тісного зв’язку між регіоналами і вільними демократами не відчувалося. Але за словами Сергія Отрешка, вибори – це одна справа, нині – вже інша ситуація.

– Інтереси громади потребують, щоб міськрада працювала, а не займалася політичними питаннями. А щоб робота була плідною, у міськраді має бути ефективна більшість. На думку Партії регіонів, сила, яка дійсно декларувала наміри співпрацювати в інтересах громади, це Партія Вільних Демократів, з якою і була утворена більшість з метою реальної роботи в місті. Ті дві сесії, що відбулися, показали, що більшість дійсно ефективна, вона справді налаштована працювати, діяти спільно, – зазначив Сергій Отрешко.

реклама

Коментарі  

 
-1 #2 sladmaks 30.12.2010 09:24
А когда начнут делить землю, то и вообще будут целоваться в дёсна.. 8) .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Рядом проходил 30.12.2010 00:05
Очень будет интересно посмотреть завтра, как эта бильшисть будет эффективно работать во время пленарного заседания сессии городского совета. Посмотрим, что завтра будут говорить и комментировать целующиеся в десна ПР и ПВД....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100