реклама

реклама

На думку народного депутата Сергія Терещука (представника Народної Партії) нині до влади на Черкащині прийшла команда з досить жорсткими методам керівництва, але і з більшою діловитістю. Про це Сергій Терещук розповів в ексклюзивному інтерв’ю «Прочерку».

– Зокрема, у Сергія Тулуба відчувається досвід адміністративної і управлінської роботи на високих державних посадах. Але головне не стиль управління, а результат. Та я б не хотів давати оцінку нинішній обласній владі, адже лише півроку пройшло. Тим більше команда Сергія Борисовича в більшій мірі працювала на вибори. А я не вважаю вибори оцінкою їх роботи. Тоді вектор їх зусиль був направлений на конкретний результат, – зазначив Сергій Миколайович. – Оцінку роботи нинішній владі можна давати через півроку, коли вляжуться виборчі пристрасті. Тоді побачимо наскільки більше в нас робочих місць, як реалізований потенціал в аграрній сфері, який зріст економічний області.

Повне інтерв’ю з народним депутатом України Сергієм Терещуком читайте найближчим часом на «Прочерку» у рубриці «Резонанс».

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 гонта 29.12.2010 19:02
Сергію,невже сьогодні ти не бачиш їх результат? Тільки за цей рік молока надоїли вдвічі менше ніж в попередньому. Молоко доять тричі на день,а не раз у півроку, а отже це означає що поголів"я дійних коров скоротили також вдвічі.Адже кормів в цьому році було більш ніж достатньо.За такі показники, раніше голови обкомів партії партквитків позбувались.Перепитай у Лук"янця якщо не віриш.Це ж скільки потрібно буде часу, щоб відродити поголів"я!А для Тулуба все добре і жодних проблем.Просто через півроку нікому буде про це говорити,а якщо й говоритимуть то їх із-за грат ніхто не почує.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100