реклама
Sucurity Police

реклама

Приїхавши у Черкаси до своєї тещі на святкування Нового року, громадянин Австрії замість святкового настрою отримав стусани від п’яних молодиків в супермаркеті. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області.

Проблеми в іноземця розпочалися, коли він попрямував до найближчого супермаркету, щоб зробити покупки до святкового столу. В цьому ж магазині скуповувалися і четверо 22-річних товаришів, які вже були добряче напідпитку.

Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння молодики не розминулися у дверях супермаркету з іноземним покупцем, випустивши при цьому з рук щойно придбану пляшку горілки. Не витримавши втрати такої жаданої оковитої, хлопці не на жарт розлютились і звинуватили в цьому перехожого чоловіка. Раніше судимий за грабіж та розбій молодик, схопив винуватця за одяг, виштовхав його на вулицю. Там разом з товаришами, він почав гамселити нещасного кулаками. Чоловік, як міг намагався пояснити хлопцям, що не хотів нікого образити, але його ніхто не слухав. Припинили бійку міліціонери 101-го наряду ППС, що саме патрулювали територію.

Працівники патрульно-постової служби негайно вияснили обстановку на місці події, викликали патрульний автомобіль ППС, швидку медичну допомогу та слідчо-оперативну групу. В зв’язку з тим, що потерпілий громадянин Австрії не розумів українську мову, правоохоронцями було встановлено свідків події та залучено перекладача. Хуліганів було знайдено. Постраждалий впізнав чоловіків, які його били і останні були доправлені до Соснівського райвідділу. Іноземному громадянину була надана невідкладна медична допомога, в лікувальному закладі зафіксовані тілесні ушкодження. До якого ступеня тяжкості вони відносяться, визначить судово-медичне дослідження.

На даний час проводиться перевірка, зловмисники затримані. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100