реклама

реклама

З настанням нового року «Прочерк» вирішив поцікавитися у відомого українського дизайнера з Черкас Олесі Теліженко, який же одяг буде модним цього року. Зазначимо, що незважаючи на свій молодий вік, пані Олеся стала лауреатом багатьох модних конкурсів. В одяг, що вона створила, вдягаються багато політиків, бізнесменів і співаків.

– Зараз модне все. Настав час, коли людина може обирати з-поміж багатьох стилів і створювати свою моду, якщо можна так виразитися, – говорить Олеся Теліженко. – Взагалі, я притримуюся того, що кожна людина, яка має гарний смак, може творити свій стиль, який буде модним набагато довший проміжок часу, ніж якісь окремі модні тенденції.

На думку дизайнера, завжди актуальними будуть українські мовити в одязі.

– Ми повинні це розуміти. Чим далі, тим більше модною стає Україна. Світові дизайнери звертаються до наших етномотивів, традиційної культури, якою надихаються, і потім створюють колекції, які представляють світові. Тому раджу українцям, черкащанам використовувати українські мотиви у своєму одязі, носити такий одяг. І більше того, ці наші етномотиви навіть виконують функцію оберегу. Людині щаститиме в такому одязі, – переконана Олеся Теліженко. – Окрім того, нагадаю, що наближається «Євро-2012» і дуже хотілося б, щоб люди задумувалися над тим, щоб представити іноземцям Україну, її моду. Слід показати усім, що мода у нас класна, самобутня, особлива. Тому що приїжджі не дивитимуться на те, які ми модні з-поміж європейців, а дивитимуться наскільки ми особливі, чи маємо своє обличчя.

– Я за те щоб людина обирала те, що їй ближче до душі і творила свій власний стиль. Насправді в моді дуже багато тенденцій. Але слід дотримуватися свого берега, пам’ятати, що ми – українці і повинні мати своє обличчя, – наголошує Олеся Теліженко.

 

Фото з сайту Олесі Теліженко

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100