реклама

реклама

Промінвестбанк оголосив про намір придбати 50 млн. простих іменних акцій – більше 61% статутного капіталу АТ «Черкаський автобус», що входить до корпорації «Богдан». Відповідно до оголошення в системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, Промінвестбанк раніше не володів акціями «Черкаського автобуса», повідомив Auto-Consulting з посиланням на «Інтерфакс».

Про наміри придбати акції «Черкаського автобуса» раніше вже оголосило дочірнє підприємство «Транспортне підприємство «Богдан», товарна біржа «Автоком» і ТОВ «Стабіліті-Експерт» – усі – по 20 млн. акцій або по 24,5%, – раніше також не володіли акціями «Черкаського автобуса».

Придбати акції АТ "Черкаський автобус" має намір також ТОВ «Автомобільний дім» Богдан» – 15,5 млн. або 19%.

У корпорації «Богдан» повідомили, що їм відомі ці наміри.

– Так, є інтерес вже 5 компаній до придбання акцій підприємства, і це говорить про інвестиційну привабливість активу. Але зараз про продаж підприємства поки не йдеться, – повідомив Auto-consulting прес-секретар корпорації «Богдан» Сергій Красуля. – Але ми не виключаємо можливості залучення додаткового акціонерного капіталу.

Станом на початок минулого року 99,09% акцій ПАТ «Черкаський автобус» належать ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс».

Нині підприємство «Черкаський автобус» випускає автобуси малого класу "Богдан" А092, що становлять основну частку у випуску автобусів корпорацією.

За повідомленням ЗМІ, корпорація «Богдан» входить до складу групи «Укрпромінвест» підприємця Петра Порошенка.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100