реклама

реклама

У Каневі відзначили 102-у річницю з дня народження лідера Організації українських націоналістів (ОУН) Степана Бандери. 1 січня за ініціативи Канівської міської організації Всеукраїнського об'єднання «Свобода» у храмі Преображення Господнього УАПЦ відбулася панахида по Провіднику.

У панахиді, яку відслужив отець Володимир (Червонников), взяли участь члени та прихильники канівської «Свободи», а також патріотична громадськість міста.

Голова Канівської міської організації, депутат міської ради від ВО «Свобода» Юрій Гамалій у своєму виступі після панахиди зазначив: «Рішення жодних корумпованих судів та прислужників антиукраїнського режиму не заборонить нас вшановувати людину, іменем якої, завдяки її жертовності, самовідданості, ідейності та успішної боротьби, називають вже кілька поколінь українців. Звання Героя України Бандері належить не з рук псевдопатріотичного колишнього Президента, а дане йому визнанням народу. Проти усвідомлення Бандери, як народного Героя, безсилі будь-які антинародні суди та режими. Ім'я Бандери для нас – взірець, символ та вказівник шляху до Української Перемоги».

Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

реклама

Коментарі  

 
-6 #2 жОкей 04.01.2011 12:16
Цитую NazarStodola:
А в Черкасах?

:-) А в Черкасах не склалося - ... в дитсадках на "утрєєнніках" зайчиком шабашив, не до Бандери йому було
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 NazarStodola 04.01.2011 11:23
А в Черкасах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100