реклама
Sucurity Police

реклама

Працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Черкаській області викрили злочинну діяльність організованої групи, учасники якої займались виготовленням небезпечного наркотичного засобу «первитин». Склад групи налічував дев’ять осіб: шість чоловіків та три жінки. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС в області.

Оперативники встановили, що зловмисники з осені 2010 року за місцем проживання в м. Золотоноша організували дві нарколабораторії по виготовленню психотропних речовин та два наркопритони для їх вживання.

Виявилось, що наркобізнесмени, використовуючи лікарські засоби обмежені для обігу: «Т-федрін», «Трайфед», «Зестра», «Актіфед», закуповували їх у аптеках м. Золотоноша та м. Черкаси за підробленими рецептами і шляхом проведення хімічних реакцій виготовляли первитин. До складу якого крім вищезазначених ліків сміливо додавали бензин, червоний фосфор та миючий засіб «Містер Мускул». Виготовлену речовину споживали самі та збували серед наркозалежних мешканців області. Правоохоронці розробили спеціальну операцію по затриманню зловмисників і таки спіймали останніх «на гарячому».

УБОЗівці певний час спостерігали та документували протиправну діяльність торгівців наркотиками. Потім було проведено оперативні закупки під час яких вилучено 20 мл. психотропної речовини та задокументували 15 фактів збуту первитину.

В ході проведення обшуків за місцем проживання учасників угруповання працівниками міліції було вилучено обладнання для виготовлення психотропної речовини, прекурсори, лікарські засоби, 10 мл. психотропної речовини та кошти одержані від незаконного обігу наркотичних засобів.

За даними фактами слідчим управлінням УМВС порушено кримінальну справу за ст. 307 ч. 2 (9 епізодів), ст. 317 ч. 2 Кримінального кодексу України. Накладено арешт на майно злочинців на суму близько 300 тис. грн.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100