реклама

реклама

У Черкасах дитяче відділення міської інфекційної лікарні отримало благодійну допомогу в 5 400 грн. Саме цю суму виручили організатори з продажу солодких пряничних будиночків, повідомляє прес-служба міськвиконкому.

tort

Композиція «Смачна новорічна країна» з будиночків, новорічного декору, ялинкових прикрас, казкових героїв була створена в грудні 2010 року. Акцію, зініційовану дружиною міського голови Анжелою Одарич, підтримали міські заклади освіти й пересічні черкасці, які й створили цікаві композиції.

– Відверто кажучи, ми й самі не очікували зібрати таку суму. Створені шедеври сподобалися міським депутатам, меценатам, за що їм велике спасибі, – розповідає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ірина Топчій.

«Виручені» кошти вирішили передати дитячому відділенню міської інфекційної лікарні. На цю суму придбали пральну машину і тумбочки в палаті.

– Нам приємно й несподівано було отримати такий новорічний подарунок. Потреб у нас багато, ми намагаємося матеріально покращувати нашу лікарню. Ця допомога стала в нагоді, адже давно вже існувала необхідність у придбанні пральної машини для дітей, що лікуються у відділенні, – ділиться думками головний лікар черкаської міської інфекційної лікарні Світлана Волгіна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100