реклама

реклама

У міському бюджеті цього року передбачено 5 млн. гривень на капітальний ремонт житлових будинків у Черкасах. Про це йдеться у рішенні про міський бюджет-2011.

Зокрема, на капітальний ремонт будинків, які знаходяться у комунальній власності і обслуговуються 3-ма службами утримання будинків – «Службою утримання будинків «Митниця», «Придніпровською службою утримання будинків» та «Соснівською службою утримання будинків» - передбачено 3,81 млн. гривень.

На капітальний ремонт у будинках, де створені об‘єднання співвласників багатоквартирних будинків, депутати виділили 1,19 млн. гривень.

ОСББ у Черкасах створено 104.

Ці кошти виділятимуться із бюджету розвитку міста, який депутати поки що не розглядали детально. Його загальний розмір визначений у сумі 22,683 млн гривень.

Як уточнив виконувач обов‘язків директора департаменту житлово-комунального комплексу виконкому Черкаської міськради Василь Стариков, детальний перелік ремонтних робіт та будинків, у яких вони будуть виконуватися, депутати планують затвердити під час розгляду бюджету розвитку 18 січня.

Нагадаємо, що 30 грудня міськрада прийняла бюджет із доходами 754,259 млн і видатками 748,052 млн гривень.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100