реклама

реклама

Оперативними працівниками ДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області викрито факт зловживання службовим становищем екс-посадовців органів державної влади: Державної екологічної інспекції та Державного, управління охорони навколишнього природного середовища в Черкаській області. Ці посадовці, діючи з корисливих мотивів, незаконно, сприяли іноземній фірмі в придбанні права оренди земельної ділянки загальною площею 1318 кв.м в престижному районі міста Черкаси для будівництва супермаркету. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю УМВС області.

Управлінням ДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області проведено перевірку і встановлено, що вказана земельна ділянка, а також приміщення лабораторії та гаражів, які на ній розташовані, знаходились на балансі Державної екологічної інспекції в Черкаській області. Щоб передати державні землі під будівництво супермаркету, було розроблено злочинну схему – екс-начальник Держекоінспекції та екс-начальник Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Черкаській області в інтересах підприємства з іноземними інвестиціями діючи умисно, використовуючи своє службове становище всупереч інтересам служби, підписали інвестиційний договір, який передбачав будівництво в іншому місті Черкас лабораторії та гаражів. В подальшому на підставі цього інвестиційного договору депутатами Черкаської міської ради було прийнято рішення про припинення права користування цією ділянкою Держекоінспекції та надання її в оренду іноземному підприємству.

В подальшому умови інвестиційного договору не виконано, цивільний позов до суду не заявлено, в зв'язку з тим, що вказаний договір не проведений по облікам жодної із сторін, які його укладали та не зареєстрований у встановленому порядку. Діями службових осіб Державної екологічної інспекції та Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Черкаській області державі завдано збитків на загальну суму 669 тис. 029 грн.

За матеріалами УДСБЕЗ УМВС України Черкаській області, прокуратурою по даному факту порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину передбаченого ч.2 ст. 364 КК України.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Прохожий 06.01.2011 16:53
А где находится этот участок?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Амбрелла 06.01.2011 13:12
Дело возбуждено не в отношении к начальникам, а по факту. Начальник управления был восстановлен еще в декабре 2010 года. Статья не соответствует действительност и.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Лечащий врач 06.01.2011 12:55
Кофта, у вас психология преступника. Порядочность, достоинство, про такие качества с вами рассуждать не то что неуместно, а кощунственно. Из-за таких кофт, дорвавшихся в 17-м до власти, мы до сих пор в полном дерьме живем. Таких надо изолировать от общества и не позволять оставлять потомства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Кофта 06.01.2011 12:19
Что ты умничаешь... Жаба давит, что далеко от кормушки сидишь? Тебя бы к власти, ты стал таким же. Все люди одинаковы и не нужно никого оскорблять, каждый живет для себя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 DenSvoboda 05.01.2011 14:15
Давным-давно пора сажать этих иждивенцев!! Ведь доказать чесность своих достатков эти упыри никак не могут и не смогут!! Обокрали народ, а теперь устраивают нам театр!! Долгое время втирали народу, что украинццы, как овцы ждут и терпят!! Но время ПРАВДЫ настало!! Эти *** жируют и тратят миллионы на своих ущербных отпрасков - на их обучение за границей, на их жилье за границей, на их развлекаловки, а народ гибнет и вымерает!! Как, например, Танечка Малоокая (http://help-for-tanya.at.ua/), необходимо всего-навсего около ста тыся долларов на операцию, чтобы спасти ребёнка, а эти *** даже не пошевелятся!! Эти *** против народа!! Милиция и армия тоже действует против народа, а ведь ваши ж дети вместе с нами, да и вы будете лежать в могилях рядом с нами, а не с упырями!! Задумайтесь и заступитесь за народ!! Время настало ЧЕСТИ И СОВЕСТИ!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100