реклама
Sucurity Police

реклама

Учора ввечері у Черкасах 60 житлових будинків залишилися без електропостачання. Та чи вирішили проблему? «У нас жоден будинок на ніч не залишився без світла», – повідомили «Прочерку» в міському РЕМ.

05. 01. 11р. близько 21:30 год. в м. Черкаси, внаслідок перевантаження лінії електропередач потужністю 0, 4 кВт, яка належить Черкаському міському РЕМ, сталось її пошкодження. Внаслідок чого було відключено від електропостачання 60 приватних житлових будинків (вул. Красіна, вул. Ільїна, вул. Гризодубова, вул. Панфілова, вул. Осипенка). Про це повідомила прес-служба МНС області.

Ремонтно-відновлювальні роботи проводили працівники Черкаського міського РЕМ. «Прочерк» звернувся за коментарем до директора міського РЕМ ВАТ «Черкасиобленерго» Сергія Шевченка.

– У нас на ніч жоден будинок не залишається без світла. У нас є термін «аварійне відключення». Так-от, за минулу добу аварійної ситуації не було. Ми швидко вирішили питання. А взагалі, нашим фахівцям щовечора доводиться виїжджати на виклики – у місті постійно згорає 2-3 запобіжники в оселях черкасців. Наші мережі прокладали в 70-х роках, а люди, у зв’язку з подорожчанням газу, більше вмикають електричні обігрівачі. От і маємо клопіт, – розповів Сергій Шевченко.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 вася 06.01.2011 11:14
дякую, вечір при свічках - романтично1
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100