Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко дав вказівку керівникам підрозділів МВС переглянути результати атестації всіх підлеглих, повідомляє інформагентство «Press-центр-Україна».

Дерновий уже потрапив у немилість до міністра Захарченка

Дерновий уже потрапив у немилість до міністра Захарченка


За його словами, таке рішення ухвалено після надзвичайної події в Борзні Чернігівської області, де колишній працівник МВС ножем розпоров живіт вагітній жінці, вбив її ще не народжену дитину і пошматував обличчя самій дівчині.

– Я дав вказівку переглянути всі атестації, які відбувалися в органах внутрішніх справ. Ви знаєте, що в міністерстві періодично проводиться атестація особового складу... Ми на «місцях» все вивчимо, наскільки ретельно проведені ці атестації, чи не було допущено формалізму, – сказав Захарченко.

Захарченко уточнив, що не виключає звільнення керівників управлінь МВС в регіонах. Зокрема, у нього вже є претензії до керівництва Черкаського обласного управління МВС (Валерія Дернового, – ред.).

– Щодо Черкаської області у нас є питання стосовно проведення атестації особового складу підрозділу по боротьбі з обігом наркотиків, – зазначив міністр.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100