реклама
Sucurity Police

реклама

Останнім часом в Черкаській області почастішали випадки скоєння шахрайств з використанням телефонів. Про це вчора під час прес-конференції повідомив заступник начальника УМВС, начальник кримінальної міліції полковник міліції Леонід Бойко.

Як пояснив Леонід Леонідович, зловмисники телефонують до потенційних жертв у нічний час та, представляючись співробітниками міліції, повідомляють, що їхня близька людина наразі перебуває у відділку міліції за скоєння злочину. Потім «правоохоронець» пропонує «залагодити» це питання за грошову винагороду. Злякані таким повідомленням громадяни погоджуються на вказані умови та віддають свої кошти шахраям.

– Шановні громадяни, якщо до Вас телефонують з таким повідомленням, спробуйте спочатку з’ясувати, де ваші близькі та зателефонуйте до міліції. Якщо ж ви стали жертвою шахрайства, то не зволікайте, а якнайшвидше повідомте працівників міліції, що дасть змогу оперативно затримати зловмисників, – наголосив Леонід Бойко.

Іншим доволі поширеним видом шахрайств залишається шахрайство з банківськими картками, інформує прес-служба обласної міліції. У цьому випадку зловмисники представляються представниками банківської установи та просять назвати номер картки та PIN-код. І, отримавши необхідні дані, знімають кошти з рахунку довірливого власника картки.

Також правоохоронець розповів присутнім про заходи, які вживалися правоохоронцями для затримання зловмисників, що викрадали з автотранспорту відеореєстратори та навігатори, та попрохав громадян, які стали жертвами крадіжок та не повідомляли про це працівникам міліції, написати заяви із цього приводу.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Бійко хабарник 30.03.2023 08:21
Рахітяра ще той, слава богу шо вигнали
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100