реклама

реклама

16 січня у неділю у Черкасах вперше відбудеться різдвяний фестиваль «Велика коляда». У дійстві візьмуть участь більше 10 творчих колективів Львова та Черкас. Фестиваль заохочує учасників до виконання колядок, щедрівок, віншувань та інших різдвяних творів.

Велика коляда - всеукраїнський різдвяний хоровий фестиваль, який відбувається щороку у Львові в Домініканському соборі (Храмі Пресвятої Євхаристії)

Велика коляда - всеукраїнський різдвяний хоровий фестиваль, який відбувається щороку у Львові в Домініканському соборі (Храмі Пресвятої Євхаристії)

 

– Цей фестиваль існує уже більше 15 років і масштабно відбувається у Львові, цього року ми вирішили провести його одноденний аналог у нашому місті, – розповідає начальник управління культури та туризму Валентина Шепецька. – Сподіваюсь, що знайдемо його поціновувачів і в Черкасах, а наступного року уже проведемо фестиваль у більш широкому форматі.

Програма фестивалю:

16.00-18.00 – у приміщенні філармонії відбудеться концерт за участю 5 творчих колективів Львова (театр вертеп та хори) та 6 місцевих колективів (вхід безкоштовний).

18.00-20.00 – на площі біля податкової – народні гуляння із вітаннями творчих колективів, ватрою та пригощанням пряниками.

Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 небайдужий 10.01.2011 14:08
Пропоную вийти всим підприємцям єдинщикам кого зацела постанова 1196 від 27,12,2010 про відміну свідоцтва ПДВ та заспівати колядки біля податкової. А чогож іще робити- тільки вити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100