реклама

реклама

Повністю заповнені та закупорені 4000 пляшок з гранатовим вином «Перлина Азербайджану» (об’ємом по 0,7 л.) без марки акцизного збору та документів  (на момент перевірки) щодо походження і якості вина виявили податківці у складському приміщенні одного із ТОВ м. Золотоноша Черкаської області. Перевірку складських приміщень підприємства співробітники ВПМ Золотоніської ОДПІ проводили у рамках операції «Щит».

Відсутність марки акцизного збору на пляшках вина виробництва цього товариства свідчить про ухилення службовими особами товариства від сплати акцизного збору.

Під час подальшої перевірки в кабінеті директора ТОВ виявлено три картонних коробки, в яких знаходяться марки акцизного збору сумнівного походження та які вже були у використанні.

У результаті вжитих податковою міліцією заходів, вилучено 4000 пляшок (280 дал) вина «Перлина Азербайджану» орієнтованою вартістю – 140 тисяч гривень та три картонних коробки, у яких знаходиться 4000 штук марок акцизного збору (що вже були у використанні).

Проводиться подальша перевірка. Про це повідомляють в УПМ ДПА в Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100