реклама
Sucurity Police

реклама

За перші 10 днів 2011 року, за словами начальника управлення громадської безпеки УМВС України в Черкаській області Володимира Іващенка, порівняно з минулим роком значно зменшилась кількість злочинів.

Під час новорічних та різдвяних свят правоохоронні органи провели операцію «Ялинка». Вона спрямована на недопущення масового знищення ялинок і сосен у лісовій місцевості області.

– Спільно з Держкомсільгоспом, екологічною інспекцією Черкаської області ми контролювали, щоб продаж новорічних ялинок відбувався у встановлених місцях з усіма супроводжуючими документами. Ми провели більше 525 рейдів, перевірили 1340 ринків та інших місць торгівлі, вилучили близько 724 хвойних дерева на суму 26 340 гривень. Крім того, контролювала ситуацію з вирубкою дерев також і ДАІ. Працівниками інспекції було затримано 145 осіб, що здійснювали незаконну вирубку або незаконне вивезення дерев, – зазначив пан Володимир.

На охорону громадського порядку на Новий рік та Різдво залучалося 698 працівників міліції. Правоохоронці працювали навіть під час проведення богослужінь. Біля церков та культових споруд злочинів, як повідомляє пан Володимир, допущено не було.

За словами Володимира Іващенка, для того, щоб не допустити каліцтво громадян піротехнічними засобами, правоохоронними органами було перевірено 52 ліцензіати, які мають право здійснювати торгівлю.

– Нами зафіксовано 17 фактів продажу піротехнічних засобів не у встановлених місцях і 1 випадок порушення прав торгівлі ліцензіатом. У центрі міста ми вилучили більше 19 тисяч одиниць піротехніки вагою 98,8 кг, – зазначив начальник УГБ.

Правоохоронними органами за період з 31 грудня – по 10 січня не було зафіксовано жодного тяжкого злочину (вбивств). Крім того, порівняно з минулим роком менше відбулося злочинів на сімейно-пубутовому ґрунті.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100