реклама

реклама

Всього з Черкащини за 2010 рік до Державного бюджету від приватизації об'єктів державної власності надійшло 1,47 млн. грн., що становить 131,6 відсотка доведеного річного завдання. Про це йдеться в повідомленні регіонального відділення Фонду державного майна України.

Упродовж 2010 року в Черкаській області змінили форму власності 8 об'єктів державної власності (7 - гр. А і 1 - гр. Е), в т.ч. 4 об'єкти малої приватизації приватизовано разом із земельними ділянками, на яких вони розташовані. Від продажу земельних ділянок отримано 62,6 тис. грн. при запланованих - 45 тис. грн. Також реалізовано державні пакети акцій, на загальну суму - 222,9 тис. грн., та завершено приватизацію 2-х акціонерних товариств: ВАТ "Ватутінський ремонтно-механічний завод" та ВАТ "Чорнобаївський районний санаторій та дитячий оздоровчий центр "Сосонка".

Крім того, протягом року приватизовано 48 об'єктів комунальної власності (гр. А), в т.ч. по 33 - прозвітовано органами місцевого самоврядування. До бюджету розвитку області від реалізації об`єктів обласної комунальної власності, приватизацію яких за делегованими повноваженнями здійснює регіональне відділення, перераховано 1,86 млн. грн. при запланованих 1,5 млн. грн.

Здійснюючи контроль за виконанням договірних зобов'язань перевірено 58 договорів купівлі-продажу, з яких 22 - знято з контролю підсумковими актами в зв'язку з виконанням умов у повному обсязі, решта - умови виконуються. За порушення термінів сплати нараховано 222,9 тис. грн. штрафних санкцій.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100