реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич пише у своєму Інтернет-щоденнику, що продовжує пропагандистську роботу у напрямку соціального виховання жителів міста. Цього разу він радить черкасцям повільно ходити під час ожеледиці і не тримати руки в кишенях. А ще - не кидатися петардами в перехожих.
«Уже декілька років розповідаємо як правильно й безпечно жити в Черкасах. Зокрема робимо це через соціальне відео. Наприклад, у минулі роки крутили по телебаченню соціальні ролики про те, як правильно складувати й сортувати сміття тощо. Цьогоріч продовжили роботу в цьому напрямку. Спільно з телекомпанією «ВІККА» створили ще два соціальні відео», – повідомляє Сергій Одарич.

Перше стосується ожеледиці і що варто робити черкасцям, аби не травмуватися.

«Другий ролик покликаний закликати жителів бути обережними при купівлі й поводженні з піротехнічними засобами. Пропоную ЖЖ-спільноті переглянути ці соціальні відео», – радить мер.

Під дописом у блозі мера вже з’явились і коментарі. Так, дехто з Інтернет-користувачів вважає, що така соціальна реклама «не працюватиме». Інші ж радять владі просто більше боротися з ожеледицею, а не вчити людей, як не падати…

реклама

Коментарі  

 
+3 #9 Владимир 19.01.2011 21:55
А может наш дорогой мер и на работу посоветует не ходить. Наверное, он в гололед точно дома сидит. И комунальные службы сидят... А вот и денежки дополнительно будем платить за уборку снега возле домов. Только как снег не убирали и песочком не посыпали так будет и дальше. Только в отчетах мера победно звучат фанфары о количестве заготовленной песчано-солевой смеси. А где она и для кого? Пожелаю меру и его сплоченной команде пешочком по улицам пройтись. Если в центре падают и калечатся, то что на окраинах делается? Но мерия этого в упор не видит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #8 Юрий 14.01.2011 14:59
Уважаемые Черкащане! Мер над нами просто смеется! Типа это не Одарыч как мер виноват в том, что на улице скользко из-за того, что подотчетные ему комунальные предпрития плохо очищают улицы от снега и люди с переломами попадают в травмпункты, просто мы не правильно ходим....летать нужно!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #7 Детектор 14.01.2011 14:22
А хто такий "креативний" придумав знімати обледеніле місце ...акопаду прямісінько біля будівлі мерії?! Чиста антиреклама роботи міських комунальників!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #6 Юрий 14.01.2011 13:31
Выгнать мера за это надо и объявить выговор за несоответствие занимаемой должности!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 тетя Мотя 14.01.2011 11:17
В ролике про ожеледицю Кузя просто звезда!Пора в Голливуд!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #4 Сергій Кузляєв 14.01.2011 09:42
скальпПР, жодної копійки з міського бюджету.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #3 скальпПР 13.01.2011 19:59
Цікаво скільки бюджету коштує така реклама?Ці гроші краще б двірникам заплатили ,було би більше користі
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Олег 13.01.2011 18:59
А не краще комунальникам просто піском посипати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 NazarStodola 13.01.2011 18:38
Так, ми будемо обережними, але нехай комунальники та інші, від кого це залежить, попіклуються про усунення слизькоти на наших вулицях та дворах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100