реклама

реклама

Заступник генерального прокурора України Віктор ЗАНФІРОВ заявляє, що у Генпрокуратурі вважають неприпустимим "перетворення апаратів прокуратур областей у структурні відділи обладміністрацій чи облрад".

Від Черкаської прокуратури очікуюють, що вона не буде виконувати всі забаганки облдержадміністрації

Від Черкаської прокуратури очікуюють, що вона не буде виконувати всі забаганки облдержадміністрації

Як передає УНІАН, про це В.ЗАНФІРОВ заявив учора на засіданні колегії прокуратури Житомирської області.

За його словами, на засіданні колегії Генеральної прокуратури наприкінці грудня минулого року було визначено пріоритети, завдання та шляхи їхнього ефективного вирішення, якими прокурорам слід керуватися у роботі.

"Зокрема, принциповими є вимоги до здійснення прокурорами своїх повноважень на засадах незалежності, суворого дотримання законності. Закон повинен бути єдиним для всіх – це вимога і Президента України, і генерального прокурора України. У контексті цього є неприпустимим перетворення апаратів прокуратур областей у структурні відділи обладміністрацій чи облрад. Прокуратура – самостійна структура, яка здійснює нагляд за додержанням законів", - сказав заступник генпрокурора.

реклама

Коментарі  

 
+5 #1 Україна 14.01.2011 17:21
ЦЕ ТІЛЬКИ ПУСТІ СЛОВА.ПРОКУРАТУРА ЗАВЖДИ БУЛА ПРИРУЧЕНИМ ЦУЦЕКОМ ПРИ ВЛАДІ,МЕХАНІЗМО М ВПЛИВУ ДЛЯ НЕПОКІРНИХ.А СТАТТЮ ЗАВЖДИ МОЖНА ПІДІБРАТИ.ВІДОМО Ж ЗАКОН ЯК ДИШЛО...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100