Новий Черкаський обласний діагностично-консультативний центр (складова обласної лікарні), на відкриття якого приїжджав Президент України Віктор Янукович, працює вже другий день.

Перший пацієнт до медичного закладу зайшов у п’ятницю, 5 квітня, незважаючи на те, що директор Черкаської обласної лікарні Олександр Дудник запевняв «Прочерк», що журналісти обов’язково стануть свідками цієї події.

Очевидно, медики вирішили поєднати відкриття закладу із традиційною прес-конференцією голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба, яка відбулася сьогодні в актовій залі установи.


Відтак, першими допомогу в діагностичному центрі отримали ветерани обласної лікарні.

– Ми намагалися зробити так, щоб першими допомогу центру отримали ті, хто дуже багато своєї праці віддав обласній лікарні, – пояснив, як розставили пріоритети працівники закладу, Олександр Миколайович.

Віра Єременко, яка 30 років пропрацювала в обласній лікарні, з них – 20 – головною медсестрою, захоплюється новим центром.


– Я по-доброму заздрю співробітникам і хворим, які приходитимуть сюди на обслуговування та обстеження. Я просто пишаюся, – говорить Віра Іванівна.

Журналістам показали, як відбувається прийом у діагностичному центрі. Згодом екскурсію продублювали і для очільника області.


До візиту ж губернатора у закладі готувалися ретельно: натерли до блиску скляні вхідні двері, усюди розклали газети із фотографіями Сергія Тулуба на першій шпальті.


– Мені доповіли, що в перший день заклад відвідало 700 людей, коли центр розрахований десь на тисячу відвідувань на день. Я вважаю, що успіх лікування хвороб залежить від того, коли і наскільки якісно було зроблене обстеження, і як швидко настане лікування. У цьому плані, безперечно, цей медичний центр має дуже визначну роль для життя і лікування жителів Черкаської області, – вважає Сергій Борисович. – Такого центру не було. Це вперше.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Пацієнт 30.11.2013 20:29
нічого там путнього попасти не можливо, одні нерви :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Пацієнт 27.11.2013 12:08
Жахлива мед установа. Нічого нового корупція... нереально потрапити якщо не заплатиш, навіть і по направленню почнуть футболити з кабінету в кабінет, мовляв що не це направлення! коли витягнеш 100 грн починають тебе слухати. Страшна корупція і нічого нового.
:-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100