Заступник голови фракції «Батьківщина» в Черкаській міськраді Роман Діскант заперечує утворення більшості регіоналів з опозицією. Про це він повідомив журналістам у перерві сесійного засідання.

– Наша послідовна позиція якою була, такою й залишається. Ми не голосували за цей виконком, ми не голосували за жодного заступника мера. Час показав, що вони неефективні. Навіть ті люди, які були в коаліції, зрозуміли це і ухвалили правильне рішення розпустити виконком і дати новим людям попрацювати. Усі черкащани бачать, що 2,5 роки ми товчемося на одному місці, якщо не котимося вниз… – запевняє Роман Діскант.

Він наголосив, що всередині фракції вже розглядалося рішення про створення більшості з «регіоналами», проте цю ідею відкинули.

Також він зазначив, що в «батьківщинівців» назбиралося чимало запитань до діяльності мера…

– Тобто наступним вашим кроком може бути зняття самого мера? – запитала журналіст «Прочерку».

– Я думаю, що ми розглянемо всі варіанти. Нічого вічного в нас немає… У Черкаси прийшла весна! – перевів розмову Роман Діскант.

Водночас на прохання журналістів він не зміг запропонувати кандидатів до нового виконкому, зазначивши, що у фракції «є багато гідних кандидатів».

– Будемо розглядати. Поки що, я думаю, партію «Батьківщина» не бачать у владі, – неоднозначно прокоментував пан Діскант.

Він запевнив, що сьогоднішній розпуск виконавчого комітету не має політичного забарвлення, а виник через «загальний градус напруги» в місті.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100