реклама

реклама

фото - У МНС у Черкаській області

фото - У МНС у Черкаській області

Сьогодні, близько 9 години ранку в районі Черкаського річкового порту було врятовано людину що провалилася під кригу. Про це повідомляє управління МНС у Черкаській області.

Ковзаняр півгодини бігав по кризі Дніпра в районі вулиці Казацької, 5, коли просто на очах у перехожих та випадкових свідків він провалився під кригу.
За телефоном «101» люди одразу повідомили про надзвичайну подію рятувальникам. На місце оперативно прибув черговий підрозділ Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби який і врятував з полинні невдаху ковзаняра.
Чи то через невихованість, чи то з переляку, але врятований, ледве ставши на ковзани, навіть не подякувавши рятувальникам «накивав п'ятами» в напрямку фарватеру.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Володимир 18.01.2011 22:46
Harrier, а ви в своєму посту отримали всі "елементарні правила граматики та орфоепії" ? :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 філологиня 18.01.2011 19:31
Та що ж це топ-тема коментарів за два останні дні - "Помилки"?! Однозначно, на Прочерку вони є. Так вони є й на Кореспонденті, і на Обозревателе... А чого так, ви думали? Бо там, де йдеться про оперативність, доводиться жертвувати грамотністю. На жаль, але на сьогодні це так. А ви хотіли б, щоб вам повідомляли "новину" через день-другий після події, зате досконало виписану?.. Як кажуть на укр. філології, це питання риторичне.
Harrier, не хочу вас ображати, але те, що пишете Ви, досконалим текстом теж не назвеш... Хочете, можу поредагувати :))) 8) ну, хоча б узяти до уваги той факт, що кому в підрядних реченнях ставлять перед що, а не після... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Harrier 18.01.2011 14:06
*** не потрібно тупо копіювати інформашки рятувальників з МНС. Ви придивіться, в них працівники прес-служби хронічно не знають елементарних правих граматики та орфоепії: ніколи кому після "що" не поставлять, речення так зліплять, що не зрозуміти про що мова йде. Ви хоч прочитуйте тексти цих неграмотних пожежників. Чи у вас теж всі пожежники у шоломах?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100