реклама

реклама

lumed00 Директор департаменту охорони здоров’я та соціальної політики Черкаського міськвиконкому Олег Стадник на прес-конференції 17 січня спростував чутки про те, що приміщення Другої міської лікарні передадуть у приватну власність під різні котеджі.

Нагадаємо, що це вже друга чутка, пов’язана з цією лікарнею. Першу, про закриття лікарні, влада вже спростувала, повідомивши, що лікарню не закривають, але на її базі створюватимуть хоспіс.

Стосовно ж передачі площ лікарні комусь в оренду, то Олег Стадник повідомив наступне:

– Міська лікарня №2 розміщена в пристосованих приміщеннях. Колись там був санаторій… Раніше не ставилось за мету функціонування цих приміщень як лікувального закладу. Тож нині періодично постає питання їх раціонального використання. Майже 6 років приміщення колишнього гінекологічного корпусу було приватизовано. Але навіть приватизований корпус з частиною земельної ділянки не був використаний під якусь індивідуальну забудову. Потім міська рада переглянула це рішення, відмінила його, і корпус так і стоїть з вибитими вікнами, з гнилою підлогою і з дахом, який протікає. І ніхто там ніякі котеджі не будує. Поки що я намірів таких не бачу. Ось реальний приклад того чи забудовується територія міської лікарні, – зазначив Олег Михайлович.

Разом з тим, він припустив, що надалі питання раціонального використання приміщень може таки порушуватись.

– Якщо стоятимуть абсолютно пусті корпуси і не використовуватимуться, то моя позиція – якщо ці будівлі не потрібні галузі охорони здоров’я, то щоб ми не викидали в повітря кошти, яких в нас і так не вистачає, нехай цим займеться управління власності, знайде ефективного орендаря, інвестора, – зазначив Олег Стадник. – Але це має бути не моє рішення як начальника департаменту. Це має бути виважене рішення, ухвалене сесією міськради.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Володимир 18.01.2011 22:59
Опа,пиши ще... :-) Все так зрозуміло і логічно... :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Опа 18.01.2011 18:07
главное, чтоб эти рационализаторы не закрыли доступ для простых людей. Никаких аукционов или продаж. если и получит власть в бюждет копейки - территория для народа будет потеряна, а это лес, свежий воздух.. Вот с Сокирно уже становится ситуация печальной. частная собственность - зло!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100