Фракція «Батьківщина» в Черкаській міській раді підтримуватиме позицію про усунення від влади міського голови Черкас Сергія Одарича. Про це під час прес-конференції Об’єднаної опозиції повідомив голова Черкаської обласної організації партії ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

Нагадаємо, депутатська більшість Черкаської міськради 11 квітня проголосувала за розпуск виконавчого комітету Черкаської міської ради і припинення повноважень заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів та керуючого справами.

– Ми проведемо розширене засідання бюро обласної партійної організації і, думаю, ця позиція буде підтримана. Ми залишаємося послідовними: ніяких переговорів у міській раді. Партія регіонів для нас є неприйнятною, так само, як і «Вільні демократи». Ми не хочемо йти у владу з провладними силами, – запевнив Анатолій Васильович. – Наші наступні дії – це імпічмент Сергію Олеговичу Одаричу.

На думку пана Бондаренка, сьогодні є два варіанти: або сформувати опозиційний склад міськради, або вимагати позачергових виборів.

Такої ж думки і координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко. За його словами, логічною є більшість у Черкаській міськраді навколо «Батьківщини», і обрання секретаря від цієї ж політичної сили.

– Усе інше – від лукавого. Ми не будемо підтримувати будь-який сценарій, окрім цих двох: або повні перевибори, або більшість на основі фракції «Батьківщини» в міській раді, – зазначив Леонід Даценко.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100