Цього року збір до державного бюджету сягнув мільярдної позначки 11 квітня – на 43 дні раніше, ніж у 2012 році. Темп росту склав 155 відс. Так, зібрано 174,5 млн.грн. податку на прибуток підприємств; 397,8 млн.грн. податку на додану вартість, 384,6 млн.грн. акцизного податку. Торік на 11 квітня до державного бюджету було зібрано 672,4 млн.грн.

«Це знакова подія для області. Це означає, що ми рухаємося у правильному напрямку, що в регіоні створені сприятливі умови для розвитку підприємництва,  а платники податків у більшості порядні й доброчесні», – прокоментував в.о.голови ДПС у Черкаській області Володимир Коломієць.

Він наголосив, що служба залишається стабільним і прогнозованим партнером для бізнесу. Постійно покращується якість послуг платникам та запроваджують нові корисні сервіси. Так, віднедавна місцеві центри обслуговування платників податків консультують суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності та громадян з питань митного законодавства. У центрах можна отримати електронні ключі для митних операцій, а також технічну підтримку раніше виданих «митних» ключів. Поряд з запровадженням сервісів широко застосовується невтручання у діяльність бізнесу, де немає ризиків несплати податків. Майже удвічі зменшилась кількість планових перевірок. Надходження до бюджетів зростають за рахунок значної роботи з детінізації економіки регіону. Триває глобальна легалізація заробітних плат.

Про це інформує прес-служба ДПС у Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100