Депутати Черкаської міськради з позафракційної групи «Черкащина» вирішили написати меру міста Сергію Одаричу відкритий лист. У листі, зокрема, народні обранці пояснили, що голосуючи на останній сесії за розпуск виконавчого комітету, вони, тим самим, захищають Черкаси від «тоталітарного правління» Одарича.


Нижче подаємо текст листа депутатів до Сергія Одарича:

«Маніпулюючи довірою виконкома, спираючись на думку деяких київських «експертів», Ви вводили в оману їх і громаду міста. Протягом певного періоду ми дали можливість втілити обіцянки перед громадою. Однак Ви скористалися ситуацією – перетворили виконком на інструмент реалізації своїх забаганок. Досить знущань. Усі Ваші дії виходять за межі контролю.

Сергію Олеговичу, наше голосування було вимушеним. Про це свідчить той факт, що депутати із протилежними політичними поглядами з різних партій об’єдналися на шляху до однієї мети – повернути черкащанам місто.

Ви вже достатньо награлися в політику та забули, що каналізація партійності не має. Нагадаємо, нас черкащани обирали для того, щоб ми, у першу чергу, виконували свої обіцянки, а не брали участь у корупційних схемах, куди Ви нас постійно втягуєте. Свого часу ми, депутати міської ради, робили все, щоб покращити комфортні умови проживання містян. Але за ці 2,5 роки Ви показали слабку ефективність виконавчої влади.

У своїх виступах, Сергію Олеговичу, неодноразово повторювали, що депутати готували Вам імпічмент. Насправді, ми хотіли допомогти, об’єднавшись навколо Вас. Однак, зважаючи на Ваші коментарі, складається враження, що Ви втомилися, заплуталися у своїх політичних інтригах, забули, що Ви, перш за все, – міський голова і маєте діяти в інтересах народу. Проте зараз Ви робите ті речі, які, мабуть, запланували, коли вперше зайняли мерське крісло. Приватні фірми віддаєте під керівництво своїх друзів.

Так, зокрема, фірми «Спецдревцентр» і «Промелектробуд-2000», замість міських СУБів, обслуговують будинки містян і їхніми власниками є Ваші знайомі – родичі Дзюби, Мирзи. З приводу діяльності останньої фірми на сьогодні Соснівським райвідділом вже відкрито кримінальне провадження.

У КП «Черкаситеплокомуненерго» на посаду директора Ви обрали Юрія Чернецького, свого друга. Нещодавно прокуратурою міста Черкаси проведено перевірку щодо законності та обґрунтованості ціни закупівлі продукції лісозаготівлі на комунальному підприємстві теплових мереж «Черкаситеплокомуненерго». Встановлено, що директор вказаної установи, спричинив збитків на 1,2 млн. грн. За результатом перевірки прокуратурою розпочато досудове розслідування кримінального провадження.

Підписи під листом

Підписи під листом


Ваші маніпулювання щодо домовленості із ПАТ «Азот», яке на сьогодні є основним бюджетонаповнювачем міста та роботодавцем черкащан, закінчилися тим, що містяни досі не побачили обіцяних тролейбусів, а умови роботи представників КП «Черкасиелектротранс» гірші, ніж задовільні.

Стан черкаських доріг на надзвичайно низькому рівні. Пройшло 3 місяці з моменту їх капітального ремонту – навіть неозброєним оком видно руйнацію верхнього покриття асфальту».

Ви впевнено руйнуєте не лише комунальну сферу міста Черкаси. Хочете грати у політику – шукайте інше місце під сонцем для реалізації Ваших експериментів, а нам потрібен господарник, який поверне місто громаді».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100